Ako zarobiť na internete?

Ak ste uvažovali niekedy, ako sa dá zarobiť na internete, natrafili ste na správnu stránku. V súčasnej dobe internet zažíva celosvetový boom a predstavuje tak jednu z najlepších možností zbohatnutia. Rýchlo rastú zisky ľudí, ktorí sa dokázali prispôsobiť. Ak máte vlastné webové stránky, je to dobre. Ak nie, nezúfajte. V prípade, že zatiaľ žiadne stránky nemáte, rozhodne odporúčame si nejaké nechať urobiť. Je to jednoduché, počiatočná investícia je malá a peniaze sa vám môžu niekoľkokrát vrátiť. Naučiť sa dá všetko!

Nižšie uvádzame prehľad najčastejších zárobkov na internete nielen pomocou vlastných webových stránok. (ďalej napr cez bezplatnej inzercie ..)
1) zisky z reklám - v súčasnosti asi najbežnejším druhom zárobku. Reklamy sa delia na:

- Časové - kde získavate dohodnutú čiastku za určitú dobu zobrazenia reklamy

- Klikacie - tu získate peniaze za každé kliknutie vášho návštevníka (od Googlu, Etarget a iné ...)
2) partnerské programy (affiliate marketing)

Veľmi efektívny spôsob, ako zhodnotiť návštevnosť na Vašej stránke. Peniaze získavate za odporúčanie nového klienta. V súčasnosti dochádza k veľkému rozvoju partnerských programov, pretože je najlepší druh reklamy pre danú spoločnosť.
3) provízne systémy

Jeden z posledných trendov. Za privedeného zákazníka, ktorý si nakúpi v danom e-shope, dostanete určitú časť ich provízie (väčšinou okolo 10%). Funguje to tak, že na svoje stránky vložíte vybraný reklamný banner, kód, alebo odkaz, a to je celé. Kedykoľvek niekto prejde na určené stránky cez váš odkaz a nakúpi, získate províziu.